آنچه خواهید خواند
معرفی و بررسی کلی
برای علاقهمندان جدی به قهوه، اسپرسوی کامل معادل قدرتیافتن به جام مقدس است. اساس تمامی آمریکانوهای عالی، لتههای کافه، ماکیاتوها و فلت وایتها، یک اسپرسو قوی همانطور که هیچ کدام نمیتوانند، به میانه کافئین وارد میشود. خوب، به جز یک دستهای پاک و بدون هیچ اضافهای از اسپرسو بدون هیچ ماده تغییردهندهای!
در کل، یک دسته واقعاً استثنایی از اسپرسو تنها از یک دستگاه تجاری امکانپذیر است، نوعی که تنها در کافیشاپهای خوب یافت میشود. دستگاه اسپرسو بریویل باریستا اکسپرس ایمپرس به هدف ارائه اسپرسو با کیفیت حرفهای به منزل شما میپردازد، بدون اینکه نیاز به حضور در دوره آموزشی داشته باشید یا بخواهید ساختمانی را برای جاگذاری آن در آشپزخانه خود ایجاد کنید.
بدون شک، برای پیدا کردن سطح آسیاب و اندازه دسته اسپرسوی کامل خود، لازم است کمی تلاش و خطا داشته باشید، اما دستگاه اسپرسو باریستا اکسپرس ایمپرس از شما مراقبت میکند و کنترل دز، تمپینگ و دما را به عهده میگیرد. همچنین از دستهی بخار/خامهساز و لوله آب جوش برای ایجاد نوشیدنیهای بلند و طرحهای جذاب استفاده میکند.
در انگلستان، این مدل تحت نام تجاری Sage شرکت Breville به فروش میرسد و به نام Sage Barista Express Impress [BES876] شناخته میشود. آیا این دستگاه به نام خود عمل میکند و ما را به اندازهگیری در برترین دستگاههای اسپرسو یا برترین دستگاههای قهوهساز متصل میکند؟ برای ادامه مطالعه، ادامه دهید.
همچنین پیشنهاد می شود راهنمای خرید اسپرسوساز را نیز مطالعه کنید.[/vc_column_text][vc_column_text]
باریستا اکسپرس ایمپرس یک دستگاه اسپرسو باهوش با درجهای مناسب از اتوماسیون و امکانات بسیار برای سفارشیسازی است – علاقمندان به قهوه این را تأیید خواهند کرد! مبتدیان هم مشکلی در فرآیند یادگیری نخواهند داشت و میتوانند به سرعت با مهارتهای حرفهای خود مهمانها را تحت تأثیر قرار دهند. همچنین از نظر ظاهری بسیار جذاب است و قهوهای بسیار برجسته تولید میکند. گران ولی هر پنی ارزش دارد.
[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]مزایا
- استفاده آسان
- صعم شگفت انگیز قهوه
- ظاهر حرفه ای
- نازل بخار
معایب
- مصرف سریع دانه های قهوه
- سختی در تغییر اندازه سبد فیلتر
- نوع قهوه: دانهها یا آسیاب شده
- زمان تخمیر: ۴۰-۵۰ ثانیه
- خامهساز: بله
- قابلیت برنامهریزی: بله
- گزینههای اندازه تخمیر: اسپرسو تک یا دوگانه
- ظرفیت مخزن آب: ۲ لیتر
- اندازه کاراف: نامشخص
- طول سیم برق: ۱ متر
- صفحه گرمکننده: نامشخص
- آسیاب قهوه: خیر
- میزان متوسط صدا: ۵۷ دسیبل
- رنگ: استیل ضد زنگ برسشده
- جنس: استیل ضد زنگ
- ابعاد: ۱۴.۹ × ۱۲.۹ × ۱۶.۱ اینچ
- وزن: ۱۴.۳ پوند
Breville Barista Express Impress: اولین برداشت ها
دستگاه اسپرسو بریویل باریستا اکسپرس ایمپرس کمی چالشبرانگیز است – بعد از خوردن زیاد قهوه تلاش نکنید که آن را بگویید – بنابراین من ابتدا آن را به “اکسپرس ایمپرس” کوتاه میکنم. پس از باز کردن جعبه اکسپرس ایمپرس، که با جعبههای کوچک و مرتب برای تمام ابزارها و لوازم جانبی زیبا ترتیب داده شده بود، اولین بار عشق شد.
اگر با دستگاههای بن تا کاپ آشنا هستید، احتمالاً از مجموعه لوازم جانبی و اجزای مورد نیاز برای استفاده و نگهداری از این دستگاه به طرز خاص تحت تأثیر قرار نخواهید گرفت – بسیاری از آنها مربوط به تمیز کردن است. اکسپرس ایمپرس شامل یک دستگاه سبزیجات ۲۵۰ گرمی، پرتافیلتر فولادی، جاگ شیر فولادی، حامل فیلتر با فیلتر آب، چهار سبد فیلتر (اندازههای مختلف)، تبلتهای تمیزکاری، ابزار تراش دوز، کلید آلن، ابزار تمیز کردن برای نازل بخار، دیسک تمیز کردن، پودر رفع کلک و مسدودی و برس تمیز کردن میشود.
خوشبختانه در واقع همه چیزی که واقعاً نیاز دارید که در ابتدا با آن کار کنید، نصب فیلتر در مخزن آب، اتصال سبزیجات و مطمئن شدن از داشتن سبد فیلتر مورد نظر در پرتافیلتر است. این با سبد یکپارچه دوپارچه ۲ پیاله (برای آسیاب دانههای کامل) نصب شده است، که خوشبختانه همانی بود که میخواستم ابتدا امتحان کنم.
به عنوان یک تازهکار در زمینه دستگاههای بن تا کاپ (قبلاً تنها یک بار از دستگاه بن تا کاپ Smeg BCC02 تست کردهام که کاملاً خودکار است)، من بسیار ممنون بودم که راهنمای شروع سریع را مشاهده کردم. این راهنمای یک صفحهای به شما کمک میکند تا در ۹ مرحله به نخستین تخمیر خود برسید و همچنین نکات مفیدی در پشت آن وجود دارد که نحوه تنظیم اندازه آسیاب را برای اطمینان از بهترین نتایج میآموزید!
مگر اینکه واقعاً به کافئین نیاز داشته باشید یا تازهکار در زمینه دستگاه بن تا کاپ باشید، توصیه میکنم قبل از شروع به مطالعه کامل دستورالعملها بپردازید. این کتابچه دستورالعمل به طرز فوقالعادهای نوشته شده و آسان برای پیگیری است، با نکات مفید و توضیحاتی که به صورت قطعات کوچک و قابل فهم ارائه شدهاند که حتی سادهترین افراد را نیز گیج نخواهند کرد (من).
[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”headline-post-cus”]
Breville Barista Express Impress: طراحی
این واقعاً یک دستگاه بسیار جذاب است که به دلیل ساختار فولاد ضد زنگ برسشدهاش حسی از استحکام و وزنی (به خوبی) دارد. بدون شک اگر از دستگاه قهوهساز فیلتری یا کپسولی به این دستگاه ارتقا دهید، اکسپرس ایمپرس بزرگ است، اما از نظر فضا به طور زیادی روی میز نمیگیرد و تقریباً میتواند زیر کابینتهای دیواری قرار گیرد. و اگرچه ممکن است سنگین باشد، اما اگر نمیتوانید به مخزن آب در پشت دستگاه دسترسی داشته باشید، به راحتی به جلو لغزش میدهد.
همچنین به علاوه از زیبایی ظاهری، طراحی نیز با اندیشهای فراوان انجام شده است، به طوری که فرآیند تهیه قهوه به صورت ادراری و از چپ به راست در دستگاه جاری میشود: از آسیاب و تمپینگ تا تخمیر نهایی. مخزن آب به راحتی از پشت جدا میشود، یا اگر تمایل دارید میتوانید آن را در محل خود نگه دارید، زیرا جای کافی برای ریختن آب با یک لیوان وجود دارد.
اجزای دستگاه احساس خوبی دارند – میله تمپر به طور یادهمانی حرکت میکند و به عنوان مثال احساس کیفیت بالا دارد. حتی دکمهها هم لطیف به ظاهر هستند و با کلیکی مطمئن و LEDها روشن و واضح هستند، حتی در آفتاب تابشی قوی. تیم طراحی Breville حقیقتاً تحسین میشوند.
[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”headline-post-cus”]Breville Barista Express Impress: عملکرد
به عنوان یک دستگاه نیمه اتوماتیک، اکسپرس ایمپرس به هدف خوشآمدگویی به حرفهایان آسیاب دانهها و کاملاً تازهکاران میپردازد. به عنوان یکی از تازهکاران، میتوانم تایید کنم که موفق میشود، اما نه از اول.
آموزش استفاده از اکسپرس ایمپرس به طرز قابل توجهی آسان است. به طور خلاصه، ابتدا سایز سبد را که میخواهید، یک پیاله یا دو پیاله (با اطمینان از داشتن سبد فیلتر مناسب در پرتافیلتر) را انتخاب کنید و مطمئن شوید که دکمه AUTO روشن است. سپس پرتافیلتر را زیر آسیاب قرار داده و دکمه DOSE را فشار دهید. بعد با یک حرکت دسته تمپر به حالت باریستا کامل بروید (خیلی ارضایی) و تکرار کنید تا مقدار دوز به خط “ایدهآل” برسد. پرتافیلتر را به سر انتقال دهید (به راست کشیده و قفل کنید) و یک پیاله یا دو پیاله را انتخاب کنید.
برای من، قسمت دشوار کار کردن با اندازه آسیاب مناسب بود. اگر آسیاب خیلی خرد باشد، آب به طور معمول از دستگاه عبور میکند و به درستی هیچ طعمی استخراج نمیشود = قهوه ضعیف و ناخوشایند. اگر خیلی خرد باشد، به اندازه کافی از آن نخواهد چکید و به جای آن قهوه تلخ و ناخوشایندی خواهید داشت که از دندانهایتان انتقال خواهد داد. قبل از اینکه به اندازه دقیق آسیاب پی ببرم، من بسیاری از دانههای قهوه را تلف کردم (درجه ۱۰ اطلاعات کلی بود – اما این اطلاعات به شما کمک نخواهد کرد چرا که دانههای مختلف نتایج متفاوتی خواهند داشت). این به کمک نرفت که من همیشه برای دو پیاله تخمیر میکردم، زیرا دوست دارم قهوهام قویتر از هالک باشد. سبد/دکمه یک پیاله حرکتهای هوشمندانهتری بود.
اخبار خوب این است که بعد از ایجاد اندازه آسیاب دقیق، سیستم دوز خودکار مطمئن میشود که طحالهای بعدی همان مقدار را تولید میکنند و (مگر اینکه دانهها را عوض کنید) تنها یک یا دو بار تمپکردن کافی است تا سبد فیلتر پرتافیلتر به اندازه صحیح پر شود. و اگرچه باید چند بار به راهنمای شروع سریع مراجعه کنم، اما فرآیند به زودی طبیعت دوم میشود. به قدری ساده است که دختر نه سالهام یک قهوه را به من نشان داد.
البته اجازه ندادم از نازل بخار استفاده کند، بخشاً به دلایل ایمنی و بخشاً به این دلیل که نمیخواستم از سرگرمی من سرقت کند! این نازل برای ترشیککردن شیر (به اصطلاح گرم کردن/ترشیک کردن) بسیار آسان است و برای تولید لاتههای کرمی و غیره کاملاً مناسب است. ما همچنین از آن برای تهیه شکلات گرم مخملی و بسیار خوشمزه استفاده کردیم. توجه: نازل بخار صدای بالایی دارد، برای آماده باشید که سگها ازچند مایل دور بدوید! در برنامه اندازهگیری صدا من، حدود ۸۸ دسیبل داشت که با صدای بالارنگی قطاری که از کنار میگذرد مشابه است. فرآیند معمول تهیه قهوه با تولید صدایی حدود ۵۷-۶۰ دسیبل به گوشها مهربانتر است.
همچنین یک لوله آب گرم برای تبدیل اسپرسو به آمریکانو وجود دارد، اما از آنجایی که کرنر داغابآب ما در کنار اکسپرس ایمپرس است، من معمولاً موجودی مخزن آب را صرفهجویی میکنم و از لوله استفاده نمیکنم. حتی اگر مخزن آب را پر کردن دشوار بود. این به آسانی قرار میگیرد و قابلیتهای محکم دارد، یا میتوانید فقط در محل خود در پوشش دستگاه آن را باز کنید و با لیوان پر کنید. اندازه آن مناسب است، بنابراین احساس نمیکنید همچون انتقال مداوم باشید.
یک مسئله کمی پیچیدهتری که با آن مواجه شدم، تغییر بین سبدهای فیلتر یک پیاله و دو پیاله بود. تصمیم گرفتم که از سبد دو پیاله به یک پیاله تغییر دهم، وقتی متوجه شدم که دانهها به سرعت کاهش مییابند. ابتدا، برای خارج کردن سبد از پرتافیلتر، نیاز به یک چاقو داشتم، و تقریباً یک ناخن را در این فرآیند از دست دادم. ثانیاً، دکمه دوز خودکار سبد را بیش از حد پر میکرد، که به معنای لازم بودن پاک کردن زیاد زمینها با ابزار تراشنده تراشش (که شامل میشود) بود = کثیف و تلف. تا چهار قهوه طول کشید تا دستگاه برای تهیه قهوه یک پیاله و نه دو پیاله تنظیم شود، اما در نهایت موفق شد.
عملکرد: ۵/۵
[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”headline-post-cus”]Breville Barista Express Impress: تست طعم
با پیدا کردن مکان مناسب در مورد اندازه آسیاب، بریویل باریستا اکسپرس ایمپرس بهترین قهوهای را که تا به حال در خانه تجربه کردهام، تولید کرد. من از دانههای مورد علاقهام، که توسط کمپانی No. 1 Coffee به صورت محلی تست میشود، استفاده کردم. این دانهها بسیار تازه و بسیار خوب هستند. بریویل توصیه میکند که همیشه دانههایی را که تاریخ تست کردن دارند، تهیه کنید تا از تازگی آنها اطمینان حاصل کنید.
برای طرفداران قهوه قوی (من)، گزینه دو پیاله (اسپرسو دوبل) بسیار فوقالعاده بود. قهوه چابک بود اما تلخ نبود و حتی پس از افزودن آب داغ به آن و تبدیل آن به یک امریکانو، یک لایه کرمای خوشایندی را روی صفحه قهوه ایجاد میکرد. گزینه یک پیاله (اسپرسو تک) بهتر برای کسانی مناسب است که به قهوه ضعیف تر علاقه دارند، اما همچنان دارای طعم پر میل و بهروز بوده و به عنوان قهوهای به تازگی آسیاب شده به راحتی قابل تشخیص است. من این را میگویم چون قهوه دستگاههای بن تا کاپ را تست کردهام که به قدری ضعیف و بیطعم هستند که میتواند از نوع قهوهی فوری باشد!
زیرا این یک دستگاه اسپرسو است، تنها دو گزینه تک پیاله یا دو پیاله اسپرسو در اختیار شما قرار میگیرد، بنابراین انتظار منوی پیچیدهای از نوشیدنیهای یخزده، نوشیدنیهای بلند و… را نداشته باشید. با این وجود، با استفاده از نازل بخار، میتوانید با انواع شیر یا مخلوطهای جایگزین شیر، به صورت کامل به نقش باریستا بپردازید و قهوههای کرمی و خوشمزه را تولید کنید، تا شبیه آنچه که از استارباکس و سایر مکانهای مشابه دریافت میکنید. همچنین از آن برای تهیه شکلات گرم هم استفاده کردم، با مخلوط کردن پودر شکلات با کمی آب جوش، سپس اضافه کردن شیر بخاری شده که با اکسپرس ایمپرس نرم و خوشابه ساخته شده است. بسیار خوشمزه!
[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”headline-post-cus”]
Breville Barista Express Impress چگونه مقایسه می شود؟
درباره دستگاه اسپرسو ایمپرس باریستا بریویل، خیلی چیزها وجود دارد که دوست دارید، به جز برچسب قیمت آن. اگر به دنبال صرفهجویی در چند دلار و کمی فضا در روی میزهای خود هستید، ممکن است ترجیح دهید به جای آن دستگاه انفیوزر BES840XL بریویل را انتخاب کنید. این دستگاه ظاهر مشابهی دارد و دارای گیج فشار داخلی و نازل بخار مشابهی است، اما دارای آسیاب داخلی نیست، بنابراین شما همچنین باید یک آسیاب را هم به سبد خرید خود اضافه کنید.
برای اسپرسویی که با کپسول قابل استفاده باشد، سخت است که دستگاه Nespresso CitiZ&milk C122 را به تعداد برتری نمیرساند. این دستگاه قهوهساز قهوهای با طعم بسیار خوب تولید میکند، بدون دردسر آسیاب و تمپینگ، و دارای یک نازل بخار در کنار آن است. البته از لذت تظاهر به عنوان یک باریستا کمتر خواهید برد!
[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”headline-post-cus”]نتجیه گیری
آن را خرید کنید اگر…
- شما واقعاً جدی در مورد قهوه هستید: بدون شک، اکسپرس ایمپرس قهوههای واقعاً عالی و سریعی تولید میکند، و شما میتوانید در طول این فرآیند از تمام لذتهای خوشصدایی، تمپینگ، بخاردهی و ترشیک کردن قهوهای حرفهای لذت ببرید.
- شما دوست دارید اسپرسو خودتان را تهیه کنید: نازل بخار برای مانند من که قهوه سیاه میخورم، تلف میشود، اما اگر دوست دارید از یک سر اسپرسوی خامهدار لذت ببرید، این دستگاه به شما خواهد داد.
- شما یک کاملگرایی هستید: گزینه کنترل دستی از دز آسیاب و زمان/مقدار استخراج، توسط افرادی با سلیقههای دقیق تشکر خواهد شد.
آن را خرید نکنید اگر…
- شما بیصبر هستید: بله، حالتهای خودکار اکسپرس ایمپرس زندگی را آسان میکنند، اما این دستگاهی با فشار دادن دکمه و آغاز کار ساده نیست.
- شما وقتی برای مراقبت و نگهداری وقت ندارید: آسیاب ذرتی (در آسیاب)، سیستم تمپینگ، نازل بخار و سینی نشتی همه به تنظیمات منظم نیاز دارند تا قهوه تازه را در اختیار داشته باشید.